Garažna vrata

Stran 1122
Preusmeritev:
Skrij naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Skrij stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
Dodaj slike
Garažna vrata

Rolo

Dimenzije

maksimalna širina: 600 cm

maksimalna višina: 500 cm

Barve omaric in vodil

srebrna (standardna)

bela (standardna)

čokoladno temna (standardna)

RAL (doplačilo)

Barve lamel

srebrna (standardna)

bela (standardna)

čokoladno temna (standardna)

antracit (standardna)

lesno svetla in temna (standardna)

zlati hrast (standardna)

 

 

Rolo garažna vrata zavzemajo malo prostora in se praktično lahko vgradijo v katerokoli odprtino ne glede na njeno velikost. Sestavljena so iz kvalitetnih ALU materialov, katera se vgradijo na notranji ali zunanji strani odprtine. Izbirate lahko med dvema širinama lamel ALU 55 ali ALU 77, katere so polnjene s poliuretansko peno. Lamele vrat so na voljo v 6 standardnih barvah, katere lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko tudi med možnostjo vgradnje svetlobnih ali zračnih lamel.

 

Rolo garažna vrata imajo standardno vgrajen motor, možno pa je tudi daljinsko upravljanje, ali upravljanje preko stikala.

 

Za dodatno varnost pred vlomom lahko dodamo posebno aretiranje lamel, katere ni mogoče iztrgati iz vodila. To je odlična prednost tudi za področja, kjer so močnejši sunki vetra. Vrat ni mogoče odvijačiti, saj imajo dvodelna vodila po katerih so speljani vsi kabli, vijaki pa so pri tem skriti.

 

Garažna vrata

Sekcijska

Dimenzije

Maksimalna širina: 600 cm

Maksimalna višina: 500 cm

Barve omaric in vodil

srebrna (standardna)

bela (standardna)

čokoladno temna (standardna)

RAL (doplačilo)

Barve lamel

lesni dekorji (standardna)

RAL (standardna)

 

 

Optimalen izkoristek prostora je pri nizkih garažah še posebej pomemben – zato so sekcijska garažna vrata odlična izbira. Paneli se navpično zapeljejo po vodilih, pod strop. S tem pridobite prostor pred garažo. Dvigajo se s pomočjo vzmetenja, z ležajnimi koleščki pri pregibu panelov pa dosežemo tiho in tekoče delovanje vrat.

 

Segmenti sekcijskih vrat so sestavljeni iz jeklene pocinkane pločevine, debeline 4 cm, v katero je vbrizgan poluretan. To vratom zagotavlja dobro toplotno in zvočno izolativnost. Vidni del pločevine je prašno barvan, kar omogoča daljši obstoj barve. Z barvami in različnimi vzorci panelov lahko vašemu domu spremenite podobo.

 

Izbirate lahko med:

  • Gladkimi paneli
  • Valovitimi paneli
  • Struktura lesa

 

Za večje udobje vam nudimo možnost vgradnje osebnega prehoda z nizkim pragom že pri minimalni višini odprtine 190 cm. Sami lahko določite smer odpiranje in lego prehoda. Krilo vrat se zapira z drsnim samozapiralom, vključuje tudi kljuko in ključavnico. Spodnji pohodni profil debeline 2cm je izdelan iz nerjavečega inox materiala.

Zunanji obrobni aluminij je vedno v barvi vrat oz. najboljšemu približku le teh. Tako vam je olajšan večkratni prehod skozi garažo, pri tem pa je se videza vrat skladata.

 

Vrata lahko upravljate z večkanalnim daljinskim upravljavcem ali preko stenskega stikala. Motor se samodejno ustavi, če vrata naletijo na oviro.