Menjava blaga tende

Je že čas za novo tendo? Mogoče pa vaša tenda potrebuje samo zamenjavo platna. Priporočamo platna Dickson - UV obstojna in trpežna platna. 

Izberite novo blago za vašo tendo, mi pa vam ga bomo hitro in strokovno zamenjali. V povpraševanju izberite šifro blaga in nam sporočite mere ter tip vaše tende. 

V kakšnem roku lahko pričakujem odgovor?

Če boste povpraševanje oddali v dopoldanskih urah, vas bomo najverjetneje poklicali še isti dan. Skoraj nikoli namreč ni možno pripraviti dobre ponudbe, ne da bi od vas pridobili dodatne podatke. Ponudbo bomo poslali najkasneje v 48 urah oziroma v dveh delovnih dneh od prejema vašega povpraševanja. Upamo, da razumete, da med vikendom in prazniki počivamo. V visoki sezoni se zaradi velike zasedenosti ekipe lahko zgodi, da vas kontaktiramo nekoliko kasneje. Obljubimo pa, do bomo hitri, kar se da, saj vemo, da je vaš problem za vas velik ne glede na obseg našega dela.

 

Dobim kakšno potrdilo?

Po oddaji povpraševanja preverite svojo elektronsko pošto. Tam vas bo pričakalo potrdilo o oddaji povpraševanja skupaj z vsemi vpisanimi podatki. Včasih lahko traja par minut, da potrditveno sporočilo prispe v vaš nabiralnik.

 

Če ugotovite potrebo po spremembi poslanih podatkov, nam to napišite na e-naslov info@rol-group.si ali pa preprosto odgovorite na prejeto sporočilo.

 

Kaj se dogaja z mojimi osebnimi podatki?

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu z zakonom. Uporabili jih bomo za namene izpeljave posla. Vse podrobnosti o varstvu vaših osebnih podatkov najdete tukaj.