Pošljite povpraševanje

Spoštovani,

v spodnjem obrazcu nam povejte, kaj konkretno vas zanima. Morda želite popolno opremo novogradnje s stavbnim pohištvom, morda pa želite le servis rolet in nove komarnike. Izberite ustrezne postavke v oknecu "zanimam se za".

 

V sporočilu nam čim bolj natančno zapišite, kaj potrebujete. Če na primer potrebujete nova okna, nam sporočite mere oken in njihovo število ter izbrani model. Lahko pa nas preprosto pozovete, da vam dodelimo termin za obisk in strokovni posvet, na katerem naredimo tudi vse potrebne izmere in vam na podlagi tega pripravimo ponudbo.

V kakšnem roku lahko pričakujem odgovor?

Če boste povpraševanje oddali v dopoldanskih urah, vas bomo najverjetneje poklicali še isti dan. Skoraj nikoli namreč ni možno pripraviti dobre ponudbe, ne da bi od vas pridobili dodatne podatke. Ponudbo bomo poslali najkasneje v 48 urah oziroma v dveh delovnih dneh od prejema vašega povpraševanja. Upamo, da razumete, da med vikendom in prazniki počivamo. V visoki sezoni se zaradi velike zasedenosti ekipe lahko zgodi, da vas kontaktiramo nekoliko kasneje. Obljubimo pa, do bomo hitri, kar se da, saj vemo, da je vaš problem za vas velik ne glede na obseg našega dela.

 

Dobim kakšno potrdilo?

Po oddaji povpraševanja preverite svojo elektronsko pošto. Tam vas bo pričakalo potrdilo o oddaji povpraševanja skupaj z vsemi vpisanimi podatki. Včasih lahko traja par minut, da potrditveno sporočilo prispe v vaš nabiralnik.

 

Če ugotovite potrebo po spremembi poslanih podatkov, nam to napišite na e-naslov info@rol-group.si ali pa preprosto odgovorite na prejeto sporočilo. 

 

Kaj se dogaja z mojimi osebnimi podatki?

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu z zakonom. Uporabili jih bomo za namene izpeljave posla. Vse podrobnosti o varstvu vaših osebnih podatkov najdete tukaj.