Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi

Lokalno prezračevanje z rekuperatorjem Get Air

Pošljite povpraševanje

Zakaj je prezračevalni sistem nujen za vaš dom?

V dobro izoliranih stavbah je zračna cirkulacija zelo majhna, zaradi česar je nujno imeti v bivalnih prostorih zadostno prezračevanje.

 

Velikokrat se zgodi, da ob prenovi stanovanja ali hiše ljudje pozabijo na prezračevanje. Kar pa je velika napaka, saj ko prenavljamo ponavadi menjamo okna, izolacijo na objektu itd. in posledično objekt hermetično zadušimo. Zato je bistveno, da vgradimo tudi prezračevalni sistem.

 

Ključna prednost prezračevalnih sistemov getAir je enostavna vgradnja in visoka stopnja rekuperacije toplote. Naprava SmartFan je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja. Tehnologija getAir temelji na inovativnih komponentah, ki zmanjšujejo hrup, optimizirajo pretok zraka, in učinkovito vračajo toploto v prostor.

 • Znebite se vlage in plesni
 • Privarčujte pri ogrevanju, do 90% toplotne ohranite v prostoru
 • Izjemno tih rekuperator, že od 14dB glasnosti
 • Skupaj s krmilnikom ‘PUSH’ lahko nastavite 3 načine delovanja
 • S krmilnikom ‘PUSH’ lahko nastavite avtomatsko delovanje po vsebnosti vlage v prostoru
 • Zunanja rešetka naprave se idealno zlije z zunanjim izgledom objekta in ščiti pred vdorom večjih delcev

Kako deluje prezračevalni sistem GetAir?

 

 

Obstaja preprosta rešitev za ta problem: vgradnja lokalnega prezračevanja z rekuperacijo, kot je naprava getAir SmartFan. Z uporabo tovrstnega sistema lahko prihranite do 50% pri energiji za ogrevanje. Vse kar je potrebno za vgradnjo enote SmartFan je 162 mm široka izvrtina v steno. Tako ni nobene potrebe po zapletenih kanalskih razvodih. SmartFan je tako zelo fleksibilna rešitev, idealna za uporabo pri modernizaciji objekta. Prihranite pa ne samo denarja, ampak tudi veliko truda in časa.

 

 

 

 

 

 

Vrhunski prezračevalni sistem getAir ObjektFan je idealen za stanovanjske objekte in poslovne objekte. Glasnost na prvi hitrosti delovanja sistema je samo 14dB, maksimalen pretok zraka pa je 43m3/h. Krmilna naprava lahko upravlja do 4 naprave ObjektFan, prav tako pa je opremljena s senzorjem vlage. Naprava lahko tako deluje avtomatsko oz. na višji hitrosti, če se vlaga poveča.

 

Prezračevalni sistemi getAir delujejo v parih. To pomeni, da ena od enot dovaja svež zrak v prostor, druga pa odvaja odpadni zrak iz prostora. Po 70 sekundah pa se delovanje pri obeh napravah obrne. Prezračevalne naprave so med seboj usklajene preko napredne krmilne enote.

 

Prezračevalni sistemi

Kopalniški ventilator SmartFan X9

Pošljite povpraševanje

Imate probleme z vlago v kopalniških ali tehničnih prostorih? Ventilator SmartFan X9 je idealna rešitev za vas.

Odvodni ventilator getAir SmartFan X9 je eden najboljših in najbolje zasnovanih kopalniških ventilatorjev na trgu. Prednjači po svoji izjemni zmogljivosti in neverjetno tihem delovanju.

Primeren je za vgradnjo skupaj s prezračevalnimi sistemi, saj je zasnovan tudi za konstantno delovanje po potrebi.

 

Ob vgradnji kopalniškega ventilatorja X9 se lahko za vedno poslovite vlagi in zatohlosti, ki je posledica neprezračene kopalnice.

 

Glavne prednosti:

 • Izjemno zmogljiv kopalniški ventilator, s kar 110 m3/h maksimalnega pretoka zraka
 • Integriran senzor gibanja, ki napravo avtomatsko pospeši na 2. hitrost delovanja
 • Integriran senzor vlage, ko je v porstoru več kot 70% relativna vlaga, napravo pospeši na 3. hitrost delovanja
 • Izjemno tiho delovanje, pri minimalni hitrosti 17db, pri maksimalni hitrosti pa samo 25dB
 • Primeren tudi za konstantno delovanje 
 • Enostavno čiščenje, ventilatorsko enoto se enostavno odklopi in temeljito očisti po potrebi
 • Vrhunska nemška kvaliteta svetovno priznane nemške blagovne znamke getAir

 

 

Prezračevalni sistemi

Olimpija Splendid lokalni rekuperator Sitali SF150

Pošljite povpraševanje

Nudi vam konstantno prezračevanje prostora in zagotavlja bolj udobno bivanje v vašem domu. Primeren je za reševanje problema vlažnega zraka in plesni v bivalnih prostorih. Naprava je opremljena s širokim naborom naprednih funkcij.

 

Nudi vam nastavitev prezračevanja z rekuperacijo ali brez rekuperacije, prav tako pa je naprava opremljena z integriranim senzorjem vlage za avtomatsko prezračevanje. Je zelo tih, na prvi hitrosti ima samo 10dB. V komplet je vključen tudi kvaliteten daljinski upravljalnik in magnetno stojalo za upravljalnik. Na upravljalniku lahko nastavite kar 6 hitrosti prezračevanja, na maksimalni hitrostri pa ima naprava pretok zraka kar 60m3/h.

 

Olimpia Splendidov dizajn ni samo lepega videza, ampak ima več namenov: pri vseh Olimpia Splendid izdelkih je načrtovanje dizajna planirano tako, da se bo izdelek kar najbolj vključil v bivalno okolje v katerem bo vgrajen.

 

Vlaga

Olimpia Splendid lokalni rekuperator Sitali SF150 ima detektor vlage, ki se ga lahko nastavi med 50% in 95% relativne vlage (RV). Vgrajen časovnikr, ki je nastavljiv med 0 in 30 minutami. Deluje neprestano na najmanjših obratih, ki se povečajo, ko se preseže nastavljen nivo RV.

 

Ventilacija

Decentralizirana CMV enota zagotavlja konstanten pretok zraka ob tem pa porablja minimalno energije in ustvarja prijetno okolje ob tihem delovanju.

Tako rekuperator preprečuje nastajanje kondenza in plesni, kar lahko načne zdravje stanovalcev.

 

Tiho delovanje

10 dB (A). Optimiziran za stalno neprestano 24/24h delovanje.

 

Posebnosti lokalnega rekuperatorja Olimpia Splendid Sitali SF150

Detektor temperature zraka uravnava samostojno pretok zraka skozi rekuperator in ga prilagaja optimalnim pogojem v prostoru enostavno snemanje prednjega pokrova, pritrjenega z magnetnimi pritrdili omogoča enostaven dostop in vzdrževanje rekuperatorja “Silent System function” vam omogoča minimalen hrup (10dB) ob delovanju rekuperatorja pod največjo obremenitvijo.